Howard Komproe
Howard Komproe
Howard Ralph Sidney Komproe (1971) is een Nederlands stand-upcomedian en stemacteur van Surinaamse afkomst.
Hij bezocht de Toneelschool in Utrecht, maar het optreden op feesten en clubs als stand-upcomedian beviel hem zo goed dat hij besloot daar serieus werk van te maken. Hij maakt deel uit van de groep Comedytrain.
Clayde Menso
Clayde Menso
Clayde Menso (1976) heeft een enorme ervaring in de Amsterdamse en nationale culturele sector. Als algemeen directeur van Amerpodia B.V. heeft hij de leiding over de vooraanstaande culturele debatcentra en theaters De Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater. Clayde Menso heeft een achtergrond in Cultureel Maatschappelijke Vorming en Bedrijfskunde.
Guus Pengel
Guus Pengel
Guus Pengel (1963) schreef op 6-jarige leeftijd zijn eerste verhaal voor de Haagsche Courant. Na een middelbare school vol sport in Paramaribo sloeg het schrijfvirus definitief toe. Eerst veel proza, maar later vooral muziek, theater- en televisieteksten. De eerste jaren combineerde hij het samen met studeren (Economie) en beleidswerkzaamheden, maar vanaf 2004 schrijft hij full time. Hij is getrouwd en heeft een zoon.

Kamiel Koudijs
Kamiel Koudijs
Kamiel Koudijs (1972) is grafisch ontwerper en heeft al bijna 25 jaar zijn eigen communicatiebureau. In de afgelopen jaren begeeft hij steeds meer in het ondernemersschap van zijn eigen brillenlijn en een online groothandel in podologische grondstoffen. Dit is representatief voor zijn brede interessegebeid.

Ons verhaal

Mijn kinderen groeien op in een stad. Weinig groen om ze heen. Tien jaar geleden begon ik met het organiseren van midweekjes en weekendjes met vrienden en onze kids. Even weg met alleen vaders en kinderen. We namen nasi mee, zodat we de eerste dag niet hoeven te koken. En zo is de naam Kamp Nasi geboren. Wat 10 jaar geleden als klein initiatief is begonnen, groeide langzaam maar zeker uit zijn voegen. Inmiddels gaan we in de herfst, krokus, mei en grote vakantie een paar dagen weg. De Kamp Nasi-kids van het eerste uur zijn nu al pubers, dus doen we soms een editie met alleen tieners en voor een voor 4-12 jarigen. In de zomervakantie gooien we alles door elkaar. Naast de unieke ervaring, die we onze kinderen geven, zijn namelijk geen regels, behalve dat vechten verboden is. Je merkt hoe waardevol het voor vaders is. Kennis-uitwisseling, advies en klankborden. Onderling vangen we de kosten op voor pappa’s met krappe beurs.

Initiatiefnemer
Howard Komproe

“Het woord ‘Pappa’ is in bijna alle talen gelijk en zoals naam al aangeeft heeft ‘Kamp Nasi’ een multiculturele grondslag. Kennisdelen van vaders onderling in combinatie met hun kinderen in een culturele en/of natuursetting. ‘Je leert het beste van de fouten van een ander’.”

Guts Tickets regelt onze betalingen

Ergo levert ons vlees voor de BBQ

Lufo levert ons Surinaamse grondstoffen